İstanbul Gündemi

Ümraniye'de kitap festivali başladı!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Kasım 2022 Cumartesi 23:24

Sanat, edebiyat gibi alanlarda yaptığı başarılı çalışmalarla bilinen Ümraniye Belediyesi, kitapseverleri yakından ilgilendiren bir fuara daha imza atıyor. Belediye tarafından bu yıl 3‘üncüsü düzenlenen Ümraniye Kitap Fuarı başladı. Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinin yer aldığı fuarda, çok sayıda yazar okuyucularla buluşuyor. 

200 CİVARI YAZAR KATILIYOR

Anadolu Yakasının en büyüğü olarak gösterilen fuarın ilki İlki 2019’un Aralık ayında yapılmış  ve fuar büyük ilgi görmüştü. Santral Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen 3. Ümraniye Kitap Fuarı’na 100’den fazla yayınevi ve 200 civarı yazar katılıyor. Fuarda, imza günleri ve konferanslar da düzenlenecek. Fuar, 27 Kasım Pazar gününe kadar açık kalacak. 

'BİNLERCE KİŞİNİN KATILMASINI BEKLİYORUZ'

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, fuarla ilgili yaptığı açıklamada, Ümraniye Kitap Fuarı’nı binlerce kişinin ziyaret etmesini beklediklerini söyledi.
Başkan Yıldırım, herkesi fuara davet ederek, 'Böylesine güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Fuarımız kapılarını açtı. Kitapseverler hem kitaba doyacak hem de ünlü yazarlarla buluşma imkanı elde edecek. Ayrıca, birbirinden seçkin onlarca yayınevi fuarımızda yerini alıyor. Fuar kapsamında imza günleri ve konferanslar da düzenleniyor.' dedi.  
3. Ümraniye Kitap Fuarı 10.00 ile 20.00 arasında ziyarete açık olacak.

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi