İstanbul Gündemi

Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal’dan çocuklara ve gençlere yönelik projeler

İYİ Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal, bu kez çocuklara ve gençlere yönelik projelerini açıkladı.
Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal’dan çocuklara ve gençlere yönelik projeler
Haberler / Politika
26 Mart 2024 Salı 14:22

Şişli'de okul öncesi çağdaki nüfusa fazlasıyla yetecek sayıda kreş ve anaokulu inşa edeceğini söyleyen Ünal, "Şişli'de çocuklar ve gençlerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.

YETERLİ VE GÜVENLİ KREŞLER

Ailelerin çocuklarını kreşlere gönül rahatlığıyla bırakabileceğini söyleyen Ünal, “Çalışan ve üreten annelerimiz, küçük çocuklarını her sabah gözleri arkada kalmadan emanet edebilecekleri bakım ve eğitim kurumlarına sahip olacak. Minikler de bu kreşlerde, profesyonel eğitimciler eliyle gerekli beceri ve kuralları öğrenip, ilkokul çağına donanımlı bir şekilde ulaşacaklar” dedi.

SAĞLIKLI BESLENME

Şişli'deki 30 bin öğrenciye mutlaka bir öğün kahvaltı, bir öğün de öğle yemeği desteği vereceğini belirten Ünal, “Bu yemekler de gıda uzmanları tarafından titizlikle hazırlanmış, zekâyı çalıştıran, vücuda enerji veren yiyeceklerden oluşacaktır. Çocuklar ve gençler 18 yaşına kadar belediyenin denetiminde bir dengeli beslenme programına dahil edilecekler. İlçemiz sınırları içinde karnı açlıktan guruldayan çocuk bırakmamaya kararlıyım" ifadelerini kullandı.

SPOR VE KÜLTÜR TESİSLERİ

Şişli'yi mahallelerin ihtiyaçları ve nüfus yoğunluklarına bakarak baştan aşağıya spor ve kültür merkezleriyle donatacağını ifade eden Ünal, Böylelikle hem beden olarak, hem de ruh ve beyin sağlığı açısından üstün durumda bir gençlik yetişmesi için uğraşacağım. İnanıyorum ki, biz çocuklarımıza gerekli yatırımı yaptığımız takdirde, geleceğin şampiyonları ve rekortmenleri de sıklıkla Şişli'den çıkacaktır” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi