İstanbul Gündemi

Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal’dan iddialı sözler! ‘Şişli'ye değişim geliyor’

İYİ Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal, yayınladığı mesaj ile Şişli'ye değişimin ve umudun simgesi olduğunu vurguladı. Ünal, “Şişli'yi içi boş vaatlerle değil, somut projelerle yönetmeye hazırız” mesajını verdi.
Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal’dan iddialı sözler! ‘Şişli'ye değişim geliyor’
Haberler / Politika
23 Mart 2024 Cumartesi 17:29

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala seçim çalışmalarına tam gaz devam eden İYİ Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal, bu kez kaleme aldığı metin ile Şişli halkına seslendi.

AHMET ÜNAL: “İNANCINIZ BİZİ ZİYADESİYLE MUTLU EDİYOR”

Şişli halkının kendisine ve ekibine yüksek teveccüh gösterdiğine değinen Ünal, “Göstermiş olduğunuz teveccüh ve desteğiniz için yürekten teşekkür ederim. Mevcut yerel yönetimin yapması gerektiği halde yapmadığı tüm hizmetleri, göreve geldiğimizde çok hızlı bir şekilde hayata geçireceğimize olan inancınız bizi ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

“ŞİŞLİ’Yİ DONANIMLI BİR EKİPLE YÖNETMEYE HAZIRIZ”

Şişli'de değişim zamanının geldiğini söyleyen Ünal, "Şişli'yi, içi boş vaatlerle değil, somut projelerle ve donanımlı bir ekiple yönetmeye hazırız. Tüm Şişli sakinlerimizin bu gerçeğe kayıtsız kalmadığını ve bizlerle umutlarını yeniden tazelediğini görmek, bize büyük bir güç veriyor" ifadelerini kullandı.

“ŞİŞLİ'Yİ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ”

Ahmet Ünal ayrıca "Birlikte, Şişli'yi hak ettiği yere taşıyacağız. Daha güzel, daha yaşanabilir bir Şişli için hep birlikte çalışacağız; Şişli'yi hak ettiği yere taşımak için gece gündüz çalışacağız. Projelerimiz hazır, ekibimiz hazır, Şişli'yi güzelleştirmeye ve kalkındırmaya hazırız” diyerek, her anlamda motivasyonlarının yerinde ve göreve hazır olduklarını belirtti.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi