İstanbul Gündemi

Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal Şişli halkının sesine kulak veriyor

Seçmenlerle doğrudan iletişim kurmak ve acil ihtiyaç ve taleplerini öğrenmeyi amaçlayan İYİ Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal, bu kapsamda "Seçmenin Acil İhtiyaç ve Talepler Formu"nu hazırladı.
Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal Şişli halkının sesine kulak veriyor
Haberler / Politika
27 Mart 2024 Çarşamba 12:56

Haftalardır saha çalışmaları yürüten Ünal, 25 mahalleyi sokak sokak, dükkan dükkan dolaşarak vatandaşlarla buluşuyor ve sorunlarını dinliyor.

“ŞİŞLİ'Yİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

“Söz uçar, yazı kalır” diyen Ünal, talepleri yazılı hale getirerek unutulmamasını ve yeni hizmet döneminin yol haritasını oluşturmada kullanılmasını sağlıyor. Ünal, "Göreve geldiğimizde bu taleplerin takipçisi olacağız ve Şişli'yi hep birlikte yöneteceğiz" dedi.

ŞİŞLİ'NİN GELECEĞİNE DAİR FİKİRLERİNİ PAYLAŞABİLİYORLAR

Formda Şişli'nin en büyük ve acil beş sorununun yanı sıra, otopark, yeşil alan, genel temizlik, kiralık ev ve esnafların iş yeri sorunu, kadınlara yönelik kurs ve sosyal yaşam merkezi eksikliği gibi birçok konu yer alıyor. Vatandaşlar, formu doldurarak Ahmet Ünal'a ulaştırabiliyor ve Şişli'nin geleceğine dair fikirlerini paylaşabiliyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi