İstanbul Gündemi

Belediye Başkan Adayı Rasih Muhammet Danış: ‘Eyüpsultan için gece gündüz var gücümüzle çalıştık’

DEVA Partisi Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Av. Rasih Muhammet Danış, "Aylardır durmadan, yorulmadan 31 Mart’a hazırlandık. Gece gündüz vatandaşlarımızla bir araya geldik, hayalimizdeki Eyüpsultan’ı anlattık" dedi.
Belediye Başkan Adayı Rasih Muhammet Danış: ‘Eyüpsultan için gece gündüz var gücümüzle çalıştık’
Haberler / Politika
30 Mart 2024 Cumartesi 17:34

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne çok yoğun bir şekilde hazırlanan DEVA Partisi Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Av. Rasih Muhammet Danış, ekibiyle birlikte sahada verdikleri emeğin karşılığı alacaklarına inandığını ifade etti.

“DAHA YAŞANABİLİR EYÜPSULTAN İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Gece gündüz sahada yer alan ve Eyüpsultan halkının kalbine dokunan Belediye Başkan Adayı Av. Rasih Muhammet Danış, Eyüpsultan ile ilgili projelerini bir bir anlattı. Daha yaşanabilir Eyüpsultan için yola çıktıklarını ifade eden Danış, özellikle gençler, kadınlar ve yaşlılar için çok önemli projeleri hayata geçireceğini ifade etti.

AV. RASİH MUHAMMET DANIŞ KİMDİR?

1969 yılında Samsun’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Samsun’da tamamladı. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde 1991 yılında bitirdi. Albaraka Türk Katılım Bankası’nda Müşavir Avukatlık, T. Halk Bankası’nda Yönetmen Avukatlık, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nda Hukuk Dairesi Başkanlığı ve Fon Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Halen serbest olarak hukuk danışmanlığı yapmaktadır. Orta seviyede İngilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi