İstanbul Gündemi

Nihat Kubuş’tan o iddialara cevap geldi! ‘Haberde bahsedilen konu...’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
20 Nisan 2023 Perşembe 14:42

Zafer Partisi’nin 16 Nisan Pazar günü gerçekleştirdiği İstanbul milletvekili aday tanıtım toplantısında İstanbul eski İl Başkanı Nihat Kubuş’un Milletvekili Adayı Yakup Kaptan’a silah çektiği iddiaları siyasetin gündemine bomba gibi düşmüştü. Dün yayınlanan haberimizle (https://istanbulgundemi.net/haber/zafer_partisi_istanbulda_neler_oluyor-28416.html) alakalı olarak açıklamada bulunan Nihat Kubuş, ortaya atılan iddiaların gerçek dışı olduğunu savundu.

 “SİLAH ÇEKİLMESİ GİBİ BİR OLAY SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”

İddiaların doğru olmadığını ifade eden Kubuş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Haberde bahsedilen konu doğru değildir. Adalet Partisi mensuplarının bir bahane ile salonu terk etmelerinin yarattığı stres neticesi Mv. Adayı Yakup Kaptan’ın bu olayın sorumlusu olarak İl Başkanlığını tutması neticesinde İl Başkanı arasında sözlü münakaşa olmuş orada bulunanlar tarafından konu yatıştırılmıştır. Haberde bahsedilen silah çekilmesi gibi bir olay söz konusu değildir.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi