İstanbul Gündemi

Çekmeköy’e değer katacak projeler başlıyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Eylül 2022 Pazartesi 11:07

Çekmeköy Belediyesi ilçeye yeni bir eser kazandırmak için kolları sıvadı. Belediye önünde bulunan Kent Park’ta yapılacak proje ile ilçe yeni bir sosyal donatı alanı kazanmış olacak.

328 araçlık otopark ve millet bahçesi

İçerisinde; giriş arkatı, arkatlı yol, yansıma havuzu, 328 araçlık zemin altı otopark, meydan, gezinti yolu, bisiklet ve koşu yolu, çim amfi, biyolojik kaskatlı havuz, çocuk oyun alanı, piknik alanı, sosyal tesis, bisiklet performans , farkındalık parkı, kaykay parkı , çocuk macera alanı, etkinlik çayırı, dinlenme alanı ve biyolojik gölet bulunacak millet bahçesinde Çekmeköylüler keyifli vakit geçirecekler.

“Tüm ihtiyaçlara cevap verecek”

 Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bu yıl içinde faaliyet raporumuzu açıkladığımız meclis toplantımızda projemizi ilçe sakinlerimize duyurmuştuk. Ekiplerimizin proje üzerinde çalışmaları tamamlandı. Millet bahçemiz için çalışmalara başladık. Birçok özelliği ile Çekmeköylülerin en uğrak mekanlarından biri olacak bu alan tüm ihtiyaçlara cevap verecek” dedi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi