İstanbul Gündemi

CHP liderinden partisinin belediye başkanlarına uyarı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
23 Ekim 2022 Pazar 10:29

Seçim yaklaşırken birbirinden ilginç haber ve iddialar da birbirini takip etmeye başladı. Bunlardan sonuncusu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partisinin belediye başkanlarıyla ilgili ortaya atıldı.

BELEDİYE BAŞKANLARINA TALİMAT

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre CHP lideri, belediye başkanlarını ilginç bir iddiaya karşı uyardı. Belediye başkanlarıyla Sivas’taki çalıştayda bir araya gelen  Kılıçdaroğlu, başkanlara sosyal yardımlarla ilgili önerilerde bulundu. Kılıçdaroğlu kendilerine, “Yoksullara pozitif ayrımcılık yapın. Emeklilere, yoksullara, engellilere büyük özen gösterin. Hiçbirinin aç kalmasına izin vermeyin” talimatını verdiği belirtildi.

'TELEFONLARINIZ DİNLENİYOR'

Ancak asıl iddia daha sonra dile getirildi. İddiaya göre Kemal Kılıçdaroğlu belediye başkanlarını telefonlarının dinlendiğine yönelik uyararak, kendilerine, “Telefonlarınız dinleniyor. Ancak gizli kapaklı bir işimiz olmadığı için bu konuda da endişeleneceğimiz bir şey yok.” ifadelerini kullandı.

Halil Başer - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi