İstanbul Gündemi

Çekmeköylü binlerce genç yorgunluğunu konserde attı

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Eylül 2022 Pazartesi 13:09

Yaz aylarında YKS sınavı stresi yaşayan sonrasında kazandıkları üniversitelere yerleşen gençler ve liseye başlayan gençlerin eğitim öğretim dönemi öncesinde motivasyonu üst seviyeye çıkarmak için düzenlenen açık hava konserlerine binlerce genç ve aileleri katıldı.

Ahmet Poyraz: “Büyük bir Türkiye’yiz”

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Birileri zannediyor ki sadece kendileri konser veriyor. Ama Çekmeköy’deki konserin bir farkı var. Biz diyoruz ki; Osmanlı da bizim Mustafa Kemal Atatürk de bizim. İşte farkımız bu. Sefo da bizim Tarkan da bizim. Biz bu ülkede yaşayan Lazıyla, Kürdüyle, Çerkeziyle, Alevisi, Sünnisiyle hep beraber kardeşiz. Büyük bir Türkiye’yiz. Bizim farkımız bu” dedi.

Sinan Akçıl: “Çekmeköy benim İstanbul’da en sevdiği ilçelerin başında geliyor”

Sinan Akçıl ise şunları söyledi: “Stres atmak için birebir doğru konserler. Çekmeköy halkı bugün enerjisini atacak inşallah. Çok sevdiğim bir ilçe Çekmeköy ve çok büyük bir başkanları var. İnanın bana bence çok doğru yerdeler ve Çekmeköy benim İstanbul’da en sevdiği ilçelerin başında geliyor diyebilirim.”

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi