İstanbul Gündemi

"Dokunmatik" başkan sokaklarda!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Ekim 2022 Cumartesi 10:32

Türkiye‘nin en dinamik belediye başkanlarından birisi İstanbul‘da görev yapıyor. Belki de en şanslı ilçe sakinleri de Çekmeköy‘de yaşıyor. Çünkü Türkiye‘nin en dinamik, en güler yüzlü belediye başkanlarından birisi kendi ilçelerinde bulunuyor. 

İLÇE SAKİNLERİYLE BİREBİR İLİŞKİ KURUYOR

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, göreve geldiği günden beri yarattığı farkındalıkla hem dikkatleri çekiyor hem de gönüllerde taht kuruyor. Yaptığı başarılı çalışmalar bir yana ilçe sakinleriyle kurduğu sıcak ilişki gönülleri ısıtıyor. 

Başkan Poyraz, ilçenin sorunlarıyla tek tek ilgilenirken, vatandaşları asla ihmal etmiyor. Yoğun temposunda fırsat bulduğu anda kendisini ilçe sokaklarına atan Poyraz, her yaştan, meslekten insanla birebir temas kuruyor, onlara 'dokunup' hal hatır soruyor, gönüllerini alıyor. 

ÇOCUKLARA VE GENÇLERE ÖZEL İLGİ

Sokakta karşılaştığı vatandaşlarla özellikle de çocuklarla yakından ilgilenen başkan Poyraz, hem sorunları varsa dinliyor hem de gönül köprüleri kuruyor.  Başkan Poyraz ayrıca mümkün olduğu kadar esnafı ziyaret ediyor, kendileriyle vakit geçirip, sorunlarını not alıyor. Poyraz‘ın bu yaklaşımı tüm ilçe sakinleri tarafından da büyük beğeni alıyor. 
Başkan Ahmet Poyraz, göreve geldiği günden beri Çekmeköylüler için gecesini gündüzüne katarak, çalıştığını belirtiyor. 

'SADECE BAŞKAN DEĞİLİZ'

Bir belediye başkanı olarak görevinin sadece iş yapmak olmadığını vurgulayan Poyraz, 'Tabii ki asıl işimiz hizmet. Bu makam bize bunun için verildi. Ancak biz sadece siyasetçi değiliz. Biz bu ilçede yaşayan sakinlerimizden de birisiyiz. Bizi onlar bu makama oturttu. Onlara birebir dokunmak, gönüllerine, sorunlarına dokunmak, dertlerini dinlemek, bir arkadaş, abi kardeş gibi konuşmak da görevimiz.' ifadelerini kullanıyor. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi