İstanbul Gündemi

ÜMRANİYE'NİN 'DEVA'SINDAN 'İYİ'LERE ZİYARET!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
21 Ekim 2022 Cuma 21:00

Seçimler yaklaşırken muhalefet partileri arasındaki karşılıklı ziyaret ve görüşmeler de hız kazandı. Sık sık bir araya gelen parti yöneticileri, hem gündeme ilişkin hem de partiler arasındaki çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunup, sorunların çözümlerine ilişkin fikir alışverişinde bulunuyor. 

ÜMRANİYE VE ÜLKE MESELELERİNİN YANI SIRA 6‘LI MASA KONUŞULDU

Bu ziyaretlerden birisi de bugün Ümraniye‘de gerçekleşti. Son dönemdeki başarılı çalışmalarıyla beğeni toplayan DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle, yine ilçenin parlayan yıldızlarından İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam‘ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Ümraniye‘nin yanı sıra ülke meseleleri ele alındı. Ayrıca 6‘lı masanın ülke siyasetindeki gidişatı da masaya yatırıldı.

'TÜM SORUNLARA DEVA OLACAK GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR'

Ziyarette konuşan DEVA Partisi İlçe Başkanı Hasan Keleş, DEVA Partisi‘nin kısa sürede yaptığı işbirliği ve görüşmelerle ülke gündeminde önemli yer edindiğini söyledi. 
Muhalefet partileriyle sık sık görüştüklerinin altını çizen Keleş, şunları kaydetti:
'Ülkemizin tüm sorunlarına DEVA olmak için yola çıktık. Her kesimden vatandaşımızın sorunlarını halletmenin yolunun karşılıklı istişare ve işbirliğinden geçtiğine inanıyoruz. Bu bağlamda sık sık muhalefetteki partilerimizi ziyaret ediyoruz. İktidarın milleti ve farklı kesimleri ayrıştırıcı politikasını karşılık her kesimden herkesle görüşmeyi doğru buluyoruz. Bugün de 6‘lı masadaki paydaşlarımızdan İYİ Parti‘nin sayın Başkanını ziyaret ettik. Oldukça verimli bir görüşme oldu. Misafirpervekliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.'

'TÜM SORUNLARI TOZLU RAFLARA YOLLAYACAĞIZ'

İYİ Parti İlçe Başkanı Yüksel Karaçam ise 6‘lı masadaki partilerle oldukça verimli bir iletişim içinde olduklarını dile getirdi. 
Kendilerini ziyaret eden DEVA Partisi heyetine teşekkür eden Keleş, 'Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Hem ilçemizin hem de ülke genelinin meselelerini konuştuk. Sizlerin de bildiği gibi gümbür gümbür geliyoruz. Ülkemizin yanı sıra ilçemizi de tüm sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunların çözüm reçeteleri de elimizde. Hiç kimse merak etmesin. Tüm paydaşların da desteğiyle iktidara geldiğimiz gibi tüm bu sorunları tarihin tozlu raflarına kaldıracağız. Her zaman dediğimiz gibi ‘İYİ‘ler kazanacak.' diye konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi