İstanbul Gündemi

CHP ÜMRANİYE KADIN KOLLARINDA 23 NİSAN COŞKUSU

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
24 Nisan 2016 Pazar 15:55

Ümraniye esenkent Mahallesinde bulunan chp ümraniye  Kadın ve  Çocuk eğitim merkezinde ücretsiz etüt alan çocuklarla 23 nisan kutlaması başlatıldı. Esenkent halkının ve çocuklarının yoğun ilgisi kutlamaları sokağa taşıdı. Çocuklar Palyanço yüz boyama ve dağıtılan balonlarla  23 Nisan şarkıları eşliğinde mutlu bir gün geçirdiler. Okullarda öğretmenleri tarafından öğretilmiş olan 23 nisan şiirlerini özgürce okudular.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla sokağa taşan kutlamalar halk tarafından takdir topladı. İmkansızlıklar dolayısıyla sosyal hayattan kopuk olan çocuklara bu imkanı sunduğu için halk tarafından chp kadın kollarına teşekkür edildi. Çocuklar için Bu etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundular.
chp kadın kolları Başkanı Gülcan Temiz bila, "Chp herkes için var. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Biz Chp li kadınlar olarak Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk´ün bize emanet ettiği Cumhuriyetimizin değerlerini korumaya ve bu mirası var etmeye devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk partisi Herkes için var. Partimizin ilkeleri içerisinde Topluma Aklı hür , vicdanı hür bireyler kazandırma mücadelesine devam edeceğiz..."dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi