İstanbul Gündemi

Deprem bölgesinde yeni bir risk var mı? Meteoroloji açıkladı!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
16 Mart 2023 Perşembe 11:55

Kahramanmaraş merkez üssünde gerçekleşerek, 11 ili etkisine alan deprem bölgelerinde yeni bir felaket daha yaşandı. Özellikle de Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'yı etkisi altına alan ve can kaybına neden olan sel felaketi ile ilgili araştırmalar sürmeye devam ediyor. Bu uğurda, vatandaşların en çok merak ettiği konulardan bir tanesi de yeni bir sel riskinin olup olmadığı oldu.

PROF. DR. ORHAN ŞEN AÇIKLADI

Bölgede yaşanan sel felaketinin ardından, gözler Meteoroloji müdürlüğüne çevrilmişti. CNN Türk Meteoroloji danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise, konuya ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. Şen; “Yağış şimdilik durdu fakat cumartesi gününden itibaren yine aynı şiddette yağmaya devam etmesi bekleniyor. Özellikle de Şanlıurfa, Diyerbakır'ın bir kısmı ve Adıyaman illeri, yağıştan en çok etkilenecek yerler arasında bulunuyor. Bu söylediklerim tamamen tahminden ibaret fakat cumartesi ve pazar günleri riskli gzüküyor. Umarım böyle bir durumla yeniden karşı karşıya gelmek zorunda kalmayız” dedi.

 

Naz Aydemir -  İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi