İstanbul Gündemi

Meteoroloji'den sevindirici haber geldi!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
16 Mart 2023 Perşembe 10:51

Son zamanlarda, Türkiye'deki yağışların giderek azalmaya devam etmesi, vatandaşların kuraklık felaketinden yana korku içerisine kapılmasına sebep olmuşken; Meteoroloji'den sevindirici bir haber geldi. Türkiye'nin belirli yerlerinde, yağış olacak!

BU BÖLGELERDE YAĞIŞ OLACAK!

Meteoroloji'nin bugün yaptığı açıklamaya göre; Karadeniz, Marmara,  Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun batı kesimlerinde yağmur olacak. Bununla beraber, Doğu Anadolu'nun doğu kesiminde de kar yağışının hakim olacağı belirtildi. Aynı zamanda Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölgelerinde de çığ düşmesine karşın, uyarı yapıldı. Deprem bölgesinde ise; havanın parçalı bulutlu olacağı belirtilirken, Malatya'da ise, yağış beklendiği bildirildi.

ÇIĞ TEHLİKESİNE DİKKAT EDİN!

Meteoroloji müdürlüğü gelecek olan yağışlar ile alakalı yaptığı açıklamasının ardından, Çığ düşme riskine karşın önlem alınması gerektiğini de yeniden vurguladı. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgesinde yaşamını idam ettiren vatandaşların, bu tehlikeye karşın önlem alması gerekmektedir.

TOZ TAŞINIMI OLABİLİR!

Meteorolojinin açıklamalarına göre, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde, toz taşınımı riskinin olduğu da verilen bilgiler arasında yer almaktadır. Vatandaşların ise, bu konuda dikkatli olması rica olunur.

RÜZGAR KUVVETLİ OLABİLİR!

Meteroloji tarafından verilen bilgilerden bir diğeri ise, kuvvetli rüzgar olma olasılığıdır. Özellikle de Doğu Karadeniz bölgesinin iç kısımlarında ve Doğu Anadolu bölgesinin doğu tarafında, çok şiddetli bir rüzgarın gelebileceği belirtildi. Bu nedenle, vatandaşların duruma karşı temkinli davranması gerekmektedir.

 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi