İstanbul Gündemi

Deprem bölgesine yardıma giden CHP'li başkana saldırı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Mart 2023 Çarşamba 08:34

Geçtiğimiz günlerde, Saadet Partisi'nin hazırladığı 10 bin kişilik aş evinin, valilik tarafından kaldırılması talep edildi. Bunun üzerine, vatandaşlardan büyük bir tepki geldi. Vatandaşlara destek olmak amacıyla Malataya'ya giden Barış Yıldız ise, büyük bir saldırıya uğradı.

YUMRUKLU SALDIRI!

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız'ın bölgeye gitmesi ile, Yıldız'ın beklenmeyen bir saldırıya uğradığı açıklandı. Bçlgede bulunan belirli bir kesim, Yıldız'a yumruklarla saldırılar. 

“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAK İSTEDİK”

Saldırının ardından, CHP Grup Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birlikte açıklama yapan Yıldız yaşadığı olayı tüm kamuoyu ile paylaştı. Yıldız, “80 sonrasında adı Barış konulan çocuklardan yalnızca bir tanesiyim. Malatya'mızın ve ülkemizin yaşadığı felaketin ardından, insanlara ve blgeye bir katkım olması adına günlerdir sahada çalışmaya devam ediyorum. Elini sıktığımız, gıda, çadır, su yardımı yardımı yapmak için çalıştığımız bütün vatandaşlarımız çalışmalarımıza şahit oldular. Malatya'nın her ilçesinde ve depremden etkilenen diğer illerde yardımcı olabilmek adına sahada çalışmaya devam ettik. Bugün Malatya'da olan vatandaşlarımızdan gelen şikayet üzerine, blgedeki konteynerlerin kaldırılmaması adına geldik. Geçtiğimiz süreçte, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Malatya ziyaretinde, provokasyon yapan provokatif kişi, utanarak söylüyorum ki Malatya'da bir kurumun başkanlığını yapan zat, vatandaşlar ile iletişimimize engel olmuştur. Bir saat boyunca, kesintisiz olarak halkın her söylediği kelimeye bir karşılık buldu ve provokasyonuna devam etti. En son kendisini susturmak istedim. Bunun üzerine, yanındaki kişi ile beraber bana saldırılar” dedi.

 

Naz Aydemir - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi