İstanbul Gündemi

Destici’den flaş Kılıçdaroğlu iddiası! ‘Kılıçdaroğlu HDP ile görüşmesinde...’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
6 Mayıs 2023 Cumartesi 17:00

Türkiye adım adım seçime giderken, siyaset arenası da kızışmaya devam ediyor. Peş peşe açıklamalar yapan siyasi parti liderlerine BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de eklendi.

“BUNLARI SEÇİMDEN SONRA KONUŞACAĞIZ”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP’ye cumhurbaşkanı yardımcılığı sözü verdiğini öne süren Destici, “7 cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ettiler. 5 siyasi parti genel başkanı var. İyi Parti, Gelecek, Deva, Saadet, Demokrat... İki de belediye başkanı var. İstanbul ve Ankara. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Peki, Sekiz ve dokuzuncusu kim? Var mı bunun bir sınırı? Ben buradan söylüyorum. Kılıçdaroğlu HDP ile görüşmesinde, HDP'ye sekizinci cumhurbaşkanlığı yardımcılığı sözü de verdi. Hadi çıksın, vermedim desin. Bakanlık sözü de verdi. Bunları seçimden sonra konuşacağız. Önce şu sizi taleplerinizi bir yerine getirelim dedi. Çünkü onlar onu istediler. Suriye'nin kuzeyindeki terör devletine tamam diyeceksin.Tamam dedi. ABD'ye de bu sözü verdi” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi