İstanbul Gündemi

Destici'den İddialı Sözler!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
23 Mart 2023 Perşembe 13:50

Cumhur İttifakı içerisinde yer alan Büyük Birlik Partisi Lideri Mustafa Destici, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın HÜDA PAR ile ilgli ‘Tamamen yerli ve Milli bir yapı’ demesi ile ilgili konuştu. Destici ise, ‘Biz parti olarak HÜDA PAR tarafından sunulan vaatleri doğru bulmuyoruz’ dedi.

‘HÜDA PAR’IN VAATLERİNİ KESİNLİKLE DOĞRU BULMUYORUZ'

BBP Partisi Lideri Mustafa Destici, HÜDA PAR ile ilgili ‘ Biz, Büyük Birlik Partisi olarak, HÜDA PAR tarafından sunulan vaatleri doğru bulmuyoruz. Özellikle de konfederasyon ya da özerklik ve ana dilde eğitim birtakım programında yer alan vaatlerini asla kabul etmiyoruz.  Bunların karşısında duruyoruz. BPP olarak kesinlikle kabul etmiyoruz’ dedi.

'BİZİM GÖRÜŞÜMÜZ NETTİR'

HÜDA PAR ile ilgili açıklamalarına devam eden Destici, ‘Söyledikleri onların görüşüdür. Bizim görüşümüz bu konuda nettir. Biz Devletin varlığını, üniter yapısını, Milletimizin İstiklalini ve istikbalini öncelikli kılan bu ay yıldızlı bayrağın altında birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak isteyen insanların, bu ülkede siyaset  yapmasını daha doğru buluyoruz’ dedi.

‘HÜDAPAR YERLİ VE MİLLİ BİR YAPIDIR’

Dün yapılan ortak yayında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDA PAR ile ilgili olarak; ‘Tamamen yerli ve milli bir yapıdır’ ifadesini kullanmıştır. Konuşmasının devamında ise, ‘Zaten yerli ve milli bir yapı olmayanlarla bu yolu yürümemiz mümkün değildir. HÜDA PAR’da Cumhur İttifakı desteğini bu nedenle açıklamıştır. Bu desteği hem kıymetli hem de çok önemli buluyorum' dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi