İstanbul Gündemi

Dünyanın en stil sahibi ünlüleri açıklandı!

The New York Times, dünyanın en stil sahibi ünlülerini seçti. Dünyaca ünlü isimlerin bulunduğu listede, Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından tahta çıkan İngiltere Kralı Charles da yer aldı.
Dünyanın en stil sahibi ünlüleri açıklandı!
Haberler / Moda
8 Aralık 2023 Cuma 11:08

Geçtiğimiz yıl içinde stilini bir araç olarak kullanarak kendini ifade edebilen, günlük yaşam veya kırmızı halı fark etmeksizin her ortamda tarzıyla dikkat çeken ünlü isimler "Yılın En Stil Sahibi Ünlüleri" listesine dahil oldu.

BEYONCE

Kırmızı halı stiliyle adından sıkça söz ettiren R&B müziğin yıldız ismi Beyonce, Rönesans dünya turnesiyle bu yıl stilini bir üst seviveye taşıdı.

MICHELLE YEOH

"Her Şey Her Yerde Aynı Anda" filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan Asyalı oyuncu Michelle Yeoh kırmızı halıda şıklığıyla adından söz ettirdi.

PAMELA ANDERSON

Başrolde yer aldığı "Sahil Güvenlik" (Baywatch) dizisiyle 90'lı yıllara damgasını vuran dünyaca ünlü Kanadalı oyuncu Pamela Anderson,artık makyaj yapmamaya karar vermiş ve büyük etkinliklere sıfır makyajla katılmaya başlamıştı.

RIHANNA

Amerikan Futbolu Ligi şampiyonluk maçı Super Bowl'un devre arası şovunda sahneye çıkan Rihanna, ikinci çocuğuna hamile olduğunu ilan etti. Şarkıcı o gece ve sonraki günlerde hamilelilik stiliyle çok beğenildi.

MARK ZUCKERBERG

META'nın kurucusu Mark Zuckerberg de dünyanın en stil sahibi ünlüleri arasında.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi