İstanbul Gündemi

Moda sektöründe ‘kadife’ rüzgarı esiyor

Son yıllarda adeta altın çağını yaşayan kadife parçalar, moda dünyasında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Peki kadife nasıl kombinlenir? Kadife kombini nasıl yapılır? İşte detaylar...
Moda sektöründe ‘kadife’ rüzgarı esiyor
Haberler / Moda
15 Ekim 2023 Pazar 11:47

Kış mevsiminin sıcacık dokusunu yansıtan kadifeler, özellikle şubat ayında gardıropların vazgeçilmez parçalarından birini oluşturuyor.

STİLLE MUHTEŞEM UYUM YAKALIYOR

Lüks ve sofistike görünümünün yanı sıra rahatlığıyla da ön plana çıkan kadife, çok yönlü kullanım imkanına sahip olduğu için spor, klasik, casual, bohem ve retro tarz gibi birçok stille muhteşem uyum yakalıyor.

FARKLI BİR HAVA KATIYOR

Kadınların tarzının kilit noktasını oluşturan takım elbiseler, özellikle son yıllarda yoğun ilgi görüyor. Hem iş dünyasında hem de şık bir davette klas bir görünüm sergilemeye yardımcı olan takım elbiselerde genellikle saten kumaşın hakimiyet kurduğunu görüyoruz. Ancak sonbahar aylarında yumuşacık dokusuyla iç ısıtan kadifeler, takım elbiseleri gündelik bir görünümden çıkararak farklı bir hava katıyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi