İstanbul Gündemi

Minik moda tutkunları için özel koleksiyon

Sokağın ruhunu yansıtan dinamik renkleri ve özel koleksiyonlarıyla standartların dışına çıkmayı seven Bad Bear, çocukların enerjisini yansıtan ve rahatlıkla hareket edebilecekleri parçalara odaklanarak özel bir koleksiyon hazırladı.
Minik moda tutkunları için özel koleksiyon
Haberler / Moda
17 Ekim 2023 Salı 17:36

Bad Bear'ın satışa sunduğu '23 Sonbahar Kış Kids Koleksiyonu; sevimli desenler, canlı renkler ve dayanıklı kumaşlar, çocukların günlük yaşamlarında rahatlıkla kullanabileceği parçalara hayat veriyor.

YAVRU AYILAR SOKAKTA!

Kış sezonunda Bad Bear, çocukların tarz ve konforunu bir araya getiren bir koleksiyon sunuyor. Büyük Ayı’nın tarzının çocuklara yansıdığı giyim koleksiyonunda, çocukların rahatlıkla hareket edebilmelerini ve tarzlarını ifade edebilmelerini sağlayan sweatshirt ve t-shirtler yer alıyor. Yetişkin tasarım ürünlerindeki desenler ve dikkat çekici detaylar, çocukların gardıroplarına şıklık ve rahatlık katıyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi