İstanbul Gündemi

Enver Sedat Çakıroğlu: ‘Gelecek Partisi olarak Filistinli kardeşlerimizin daima yanındayız’

İsrail’e çok sert tepki gösteren Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Filistin halkının yanında olduğunu ifade etti.
Enver Sedat Çakıroğlu: ‘Gelecek Partisi olarak Filistinli kardeşlerimizin daima yanındayız’
Haberler / Politika
20 Ekim 2023 Cuma 17:24

“İSRAİL SAVAŞ SUÇU İŞLEYEREK HASTANE BOMBALIYOR”

“Özellikle son 10 gündür bütün dünyanın gözleri önünde Gazze’de tarihin en büyük katliamlarından biri yaşanıyor. Zalim İsrail tarafından masum Filistinlilerin üzerine adeta bomba yağdırıyor. Evlerinde, sokaklarında; kadın, erkek, çocuk, yaşlı, doktor demeden masumlar katlediliyor. Dünya devletleri, medya; bu zulme, bu cinayete, sırf Müslüman oldukları için sessiz kalıyor. Bu savaş suçlarını işlediği halde, daha da cesaretlenen ve bir terör devleti olduğunu defalarca sergileyen İsrail, daha büyük bir savaş suçu işleyerek hastane bombalıyor.”

“HER MECRADA BU ZALİMLERLE MÜCADELE EDECEĞİZ”

“Gazze nefes almıyor. Tüm girişimler bastırılmış, bütün dünya sırtını dönmüş, Gazze'yi unutmuş durumda. 3 bin 500’den fazla sivil ölmüş, 13 binden fazlası elektriksiz, susuz, yemeksiz bir şehirde yaralı halde can çekişiyor. Siyonist İsrail rejimine karşı, onu destekleyen zalimlere karşı. Ayağa kalk ey dünya, ayağa kalkın ey Müslümanlar! Susmayalım, dik duralım. Birleşelim, tek yürek, tek yumruk olalım. Gelecek Partisi olarak Filistinli kardeşlerimizin daima yanındayız. Terörist İsrail'in ve onun hukuk ihlallerine, savaş suçlarına sessiz kalan, destek veren, kısacası bu zulme ortak olanların karşısındayız. Her yerde, her mecrada bu zalimlerle mücadele edeceğiz.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi