İstanbul Gündemi

Eyüpsultan’a ‘DEVA’ olacak ziyaret

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
29 Nisan 2023 Cumartesi 10:25

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerine sayılı günler kala DEVA Partisi de Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Eyüpsultan’da da saha çalışmalarını sürdürüyor.

CHP STANDINI ZİYARET ETTİLER

Milletvekili Adayı Evrim Rızvanoğlu ve DEVA Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Rasih Muhammet, beraberindeki heyet ile birlikte CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı'nın seçim standını ziyaret etti. Çalışmalarla ilgili bilgiler alan Rızvanoğlu, güç birliği vurgusu yaptı. Rızvanoğlu, 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı'nın zaferle ayrılacağına inandığını ifade etti.

DERNEKLER VE ESNAF ODALARIYLA BİR ARAYA GELDİLER 

CHP milletvekili listelerinde DEVA Partisi kontenjanından yer alan Evrim Rızvanoğlu ve DEVA Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Rasih Muhammet, beraberindeki heyet ile birlikte ilçe genelinde birçok ziyarette bulundu. DEVA Partisi heyeti, Eyüp Müteahhitler Birliği (EMÜDER), Alibeyköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Üsküp Brezalılar Derneği ve Tüm Balkanlılar Derneği’ni ziyaret ederek, hem çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundular, hem de 14 Mayıs için destek istediler.

YETKİLİLERİNDEN ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİLER ALDI

Saha çalışmaları kapsamında İBB Kemerburgaz Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’ni ziyaret eden Vekil Adayı Evrim Rızvanoğlu, patili dostlarla yakından ilgilendi. ‘Satın alma, sahiplen’ mesajı veren Rızvanoğlu, bakımevi yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi