İstanbul Gündemi

Ümraniye’de ‘2023'ten 2053'e Gençlik Yürüyüşü’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
29 Nisan 2023 Cumartesi 09:53

Alemdağ Caddesi'nde yapılan ve yoğun katılımın olduğu yürüyüşe Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katıldı.

MEHTER EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜLER

Coşkulu kalabalık Mehmet takımı eşliğinde, ellerinde AK Parti ve Türk Bayrağı yürüdü. Etkinliğe katılan vatandaşlar, yürüyüş boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine tezahüratlarda bulundu.

“HEPİNİZİN BU KUTLU YÜRÜYÜŞÜ MÜBAREK OLSUN”

Yürüyüşte kalabalığa hitap eden Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Bu seçim yüzyılın seçimi oldu. Yüzyıl önce birileri Abdülhamid’i yemek istedi ve yediler. Maalesef Türk milleti o zaman bu hataya düştü. Ama ben inanıyorum ki 14 Mayıs günü Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirmeyeceğiz bunlara. Çünkü Türkiye bölünmez bir bütündür. Hainlerle, PKK’yla, FETÖ’yle bu milleti bölemeyecekler. Yeni yüzyılda daha iyi işler yapabilmek için, daha iyi eğitebilmek için, daha müreffeh bir ülke haline getirebilmek için, Türkiye’yi tam bağımsızlığa kavuşturabilmek için bir 5 yıl daha Recep Tayyip Erdoğan ile var mıyız? Sizlerle gurur duyuyorum. Kapı kapı dolaşarak, tüm kardeşlerimizi ikna ederek yüzde 65 oy ile kazanabiliriz. Türkiye düşmanlarını ve arkadaşlarıyla Türkiye’ye hizmet eden Recep Tayyip Erdoğan’ı iyi anlatalım. Bu millet Anadolu ferasetiyle onlara bu ilkeyi teslim etmeyecek. Hepinizin bu kutlu yürüyüşü mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi