İstanbul Gündemi

Eyüpsultan'ın 'İYİ'lerinde nefes kesen yarış!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
20 Kasım 2022 Pazar 19:52

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Kongresi Grand Haliç Restourant‘ta yapıldı. Kongrede mevcut başkan Mehmet Hulusi Sıvacı, Hatice Gürbulak ve Osman Ersin Kozanhan yarıştı. Kongreye, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, İstanbul Yerel Yönetimler Başkanı Erhan Özkan ile İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da katıldı. Kongre, belkide son yılların en çekişmeli yarışlarından birisine sahne oldu. 
Nefes nefese geçen yarışı 3 oy farkla kazanan Hatice Gürbulak, İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı‘na seçilen isim oldu. Seçimde, Hatice Gürbulak 153, Hulusi Sıvacı 150, Osman Ersin Kozanhan ise 58 oy kazandı. 

 

'ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK'

Seçimi kazanan Hatice Gürbulak, yaptığı konuşmada, İYİ Parti‘nin ülkenin geleceği ve umudu olduğunu söyledi. 
Bu umuda katılmak için İYİ‘ler arasına katıldığını aktaran Gürbulak, 'Ülkenin geleceği burada. İYİ‘ler ülkenin geleceğini inşa edecekler. Biz de bu kutlu hizmette bulunmak için buradayız. Elimizi taşın altına sokuyoruz. Buraya gelip oy veren, oy kullanan, ister bize versin ister diğer adaylarımıza, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz. Bu davayı birlikte yürüteceğiz.' dedi. 


'YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM'

Mevcut başkan Hulusi Sıvacı da kongrenin herkese ve partilerine hayırlı olması temennisinde bulunarak, 'Oy kullanan herkese teşekkür ediyoruz. Bu bir görev değişimi. Biz görevimizi yaptık. Şimdi de bu bayrağı devrediyoruz. Yeni yönetime başarılar diliyoruz.' diye konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi