İstanbul Gündemi

Sarıyer'in Geleceği 'Vergisiz' kollarda devam edecek!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
18 Kasım 2022 Cuma 10:10

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar ile ‘İlçe Başkanı‘ olarak görevini sürdürmekten ziyade, bir ‘Belediye Başkanı‘ havasında çalışmalarını sürdürmek için çaba sarf eden Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı‘nda Başkan Erhan Vergili‘nin sürdürmeyi planladığı hikayenin sonu mutlu sonla bitmedi. 
Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı‘nda günlerden bu yana kamuoyunu meşgul eden ve kafalarda soru işareti oluşturan İlçe Başkanı Erhan Vergili‘nin görevden alındığına dair spekülasyonlar neticeye kavuştu.

İL BAŞKANI‘NDAN KABUL, İLÇE BAŞKANI‘NDAN RET

Yaklaşık bir haftadan bu yana İl Başkanlığı tarafından, İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin‘in görevden alındığını basın mensuplarıyla yapılan görüşmeler neticesinde söylentileri bizzat doğrulaması ve bunun doğruluğunu bizzat bildirmesine rağmen, bu durum sonrasında İlçe Başkanı Erhan Vergili tarafından İlçe Başkanlığı‘nda yapılan basın açıklamasında, ‘Gördüğünüz gibi yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber görevimizin başındayız‘, ‘Bugün bizi bu duruma getiren söylemler, aslında çok doğru olmadığını düşünüyorum‘, ‘Bize Genel Başkanımız tarafından görevden alınma tebliği gelmemiştir‘, ‘Genel Başkanımız‘ın iradesinin üzerindeki hiçbir gücü kabul etmiyoruz‘, ‘Aranarak sözlü olarak değil, seçilmiş kadrolara bir tebligat gelmesi gerekiyor, aklı selim olan insanlar bunu bilirler‘, ‘Seçilmişlerle, atanmışlar arasında fark vardır‘, ‘Öyle telefonla aranarak GÖREVDEN ALINDINIZ cümleleri çok hoş değildir‘, ‘Genel Başkanımız‘ın şahsıma olan güveni için kendilerine şükranlarımızı arz ediyoruz‘, ‘Biz Genel Başkanımız‘ın izinde, onunla beraber yolumuza devam ediyor ve yürüyoruz‘ söylemleriyle kamuoyuna bilgilendiren Vergili, (http://martigazetesi.com/m-haber-9337.html) , (https://sariyergazetesi.com/siyaset/erhan-vergili-genel-baskanimizin-talimatlariyla-gorevimizin-basindayiz/) İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin‘i yanından ziyade karşısına alırcasına yaptığı açıklamalar sonrasında, üzerinden bir hafta geçmesi sonucu İlçe Başkanı Erhan Vergili‘den beklenen açıklama gerçekleşti.

 

‘İL BAŞKANIMIN ÖNÜNÜ AÇMAK ADINA...‘

Erhan Vergili görevden alındığını doğrulayan açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı. Vergili, 'İstanbul İl Başkanım Sayın Av. İsa Mesih Şahin‘in görevden alma kararının ardından partiye zarar gelmemesi ve il başkanının önünü açmak adına görevimi devrediyorum. Partiye ve Genel Başkanımıza hizmetim devam edecektir' dedi.


Gerçekleşen bu olaylar sonrasında İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, yakın zaman diliminde yeni atanacak İlçe Başkanı‘nı duyuracaklarını ifade etti.

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi