İstanbul Gündemi

Tuzla'nın 'İYİ'leri 'Albayrak'ta buluştu!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
19 Kasım 2022 Cumartesi 10:48

İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanlığı‘nda delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından kongre tarihine sayılı günler kala flaş bir gelişme yaşandı.
Şimdiye kadar, Oktay Çakıcı, Başar Bahadır Aydın ve Recep Karaot‘un aday olarak isimlerini açıkladığı kongre yarışında, adaylar arasından Kurucu İlçe Başkanı Recep Karaot ve İlçe Teşkilat Başkanı Oktay Çakıcı, Kurucu İlçe Başkanı ve İlçe Başkan Adayı Recep Karaot üzerinden birleşme kararı alarak adeta ‘Küskünlüklere son‘ mesajı verdiler.

MÜJDEYİ ALBAYRAK VERDİ

Müjdeli haberi İlçe Başkanı Op.Dr. İhsan Önder Albayrak sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurarak ‘Kenetlenme‘ mesajı verdi.
Albayrak yayınladığı mesajda, İYİ Parti‘nin kuruluşundan beri çok zor şartlar altında var olma mücadelesi verdiğini söyledi.

'BİR OLMAMIZ BİRLİK OLMAMIZ GEREKİYOR, YOKSA PARAMPARÇA OLURUZ'

Tüm Türkiye‘de her türlü zorlukla karşılaştıklarını anlatan Albayrak, 'Neler yapmadılar ki! Salon vermediler, kurulmamızı engellemeye çalıştılar. Salon bulduk elektriklerini kestiler. Seçime girmemizi engellemeye çalıştılar. Tüm bunları nasıl aştık? Bunların hepsini kenetlenerek, bir olarak, birlik olarak, gücümüzü birleştirerek aştık. Yoksa parça parça olsaydık bizi parça parça yapacaklarından hiç şüpheniz olmasın.' dedi. 

'BİR OLURSAK KİMSE KARŞIMIZDA DURAMAZ'

Başkan Albayrak, bir olmanın, parçalanmamanın herkesin kulağına küpe olmasını isteyerek, şöyle devam etti:
'Herkes, hepimiz bu yaşadıklarımızdan ve bu dediklerimden anlaşılması gerekeni anlasın. Şimdi burada bir başkanlık seçimi yapacağız. Zaten ülkemiz için çok çok önemli bir seçime giderken bu kongreyi yapıyoruz. 3 tane aday çıkmıştı. Şimdi ikisi birleşti. Birleşmek demek güçlenmek, bir olmak demek. İşte böyle bir olunca güçlü oluyor ve engelleri aşıyorsun. Şu an muazzam bir olay yaşıyoruz. Güçlerimizi birleştiriyoruz. Eğer böyle olursak emin olun kimse bizim karşımızda duramaz. İsterse yine salon vermesinler bahçesinde yaparız, yine İYİ‘leri kazandırırız. O yüzden iki sayın başkana da çok teşekkür ediyorum.'

KONGRE 4 ARALIK‘TA

Bu arada, İYİ Parti Tuzla Kongresinin tarihi de belli oldu. Kongre, 4 Aralık‘ta İdris Güllüce Kültür Merkezi‘nde 10.00 - 17.00 arasında yapılacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi