İstanbul Gündemi

Eyüpsultan'ın 'DEVA'sı karış karış geziyor!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
18 Kasım 2022 Cuma 10:34

Yaptığı çalışmalarla ilçesine ‘DEVA‘ olmaya çalışan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Eyüpsultan İlçe Başkanlığı üyeleri, çalışmalardan fırsat buldukça ilçede farklı kurum, kuruluş ve kişilere ziyaretlerde bulunuyor. DEVA Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Rasih Muhammet Danış başkanlığındaki heyet, Mithatpaşa ve Mimarsinan mahalle muhtarları ile Çiftalan Köyünü ziyaret etti.

'HERKESE DEVA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ'

Başkan Danış, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, DEVA Partisi gönüllüleri olarak ilçede herkese ‘deva‘ olmak için çabaladıklarını söyledi. 
Her kesimle iletişim içinde olmak istediklerini anlatan Danış, 'Ziyaretler yapıyoruz. Son olarak Mithatpaşa Mahallesi Muhtarlığına ziyarette bulunduk. Nazik ev sahipliği için Muhtar Gürkan Yılmaz ‘a teşekkür ederiz. Ayrıca, Mimarsinan Mahallesi Muhtarlığına ziyarette bulunduk. Nazik ev sahipliği için Turgut Koçum ‘a da teşekkür ederiz.' dedi. 

ÇİFTALAN KÖYÜNE ZİYARET

Başkan Danış, ziyaretlerin bununla sınırlı olmadığını dile getirerek, 'Çiftalan Köyünü de ziyaret ettik. İşletmeci Özcan Doğan‘dan ekonomi, siyaset dinledik. Çok faydalandık. Bizim konuşmamıza gerek bırakmadı. Halkımıza olan inancımızı tazeledi. Kendisine sıcak çayı ve hoş sohbeti için teşekkür ederiz.' diye konuştu.

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi