İstanbul Gündemi

FATMA BETÜL SAYAN KAYA, ÜMRANİYE’DEYDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
16 Kasım 2020 Pazartesi 16:09

AK Parti’de, Ümraniye İlçe Başkanlığı 7’nci Olağan Kongresi’ne katılan ve bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti’nin kuruluş amacının millete hizmet olduğunu ve 18 yılda yaptıklarıyla bunu kanıtladıklarını söyledi.

 

AK Parti’nin milletin içinden doğduğunu vurgulayan Kaya “AK Parti, hamurunu milletin mayaladığı, milletin yoğurduğu, hiçbir zaman milletin yalnız bırakmadığı bir millet hareketidir. 2001 yılında artık hiçbir eskisi gibi olmayacak diyerek, artık söz de karar da milletindir diyerek yola çıkmış bir siyasi harekettir. Biz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde girdiğimiz her seçimde girdiğimiz her seçimde bu milletin desteğini aldık. Milletimizden aldığımız güçle eğitimden, sağlığa, ulaşımdan, alt yapı yatırımlarına, sosyal politikalara kadar bu millete büyük hizmetler yaptık” dedi.

 

“HİÇ KİMSE KİMSESİZ DEĞİLDİR”

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak yapılan hizmetlerden de bahseden Bakan Kaya “AK Parti’den önce sosyal yardımlara ayrılan bütçe sadece 2 milyar liraydı. Bugün ise hükümetimizin ayırdığı bütçe 50 milyarın üzerinde. Bu ülkede hiç kimse, kimsesiz değildir. Garip gurabanın elinden tutan, onlara yardım eli uzatan AK Parti var çünkü. Allah’ın izniyle AK Parti var oldukça herkese hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Parti güçlü oldukça Türkiye güçlü olacak. Biz biliyoruz ki AK Parti’nin kaderi ile bu milletin kaderi birbirine sıkıca bağlı. Bunun için bu millet partisinin, Cumhurbaşkanının arkasında, liderinin arkasında dimdik durmakta” diye konuştu.

 

“MİLLET LİDERİNİN ARKASINDA”

 

AK Parti’ye karşı yapılan kalkışmalarda millet gücünün AK Parti’nin yanında olduğunu söyleyen Fatma Betül Sayan Kaya, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

 

“Türkiye, Gezi kalkışmasından sonra 17/25 Aralık’ta, 15 Temmuz’da, 2018 Ağustos ayında ekonomik saldırılarla birçok saldırıya uğradı. Ama tüm bu saldırıların karşısında Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her birini bertaraf ettik. Bu millet 15 Temmuz’da tanklara karşı bedenini siper etmiş bir millet. Bizim bu millete borcumuz var. Biz bu borcumuzu çalışarak ödüyoruz. Bizim için esas olan milletle gönül bağımızı her daim sımsıkı tutmak. Biz biliyoruz ki bu millet kendinden olanın yanında olan bir millet. Milletimiz, Adnan Menderes’e sahip çıkamamanın acısını yıllarca içinde taşıdı. Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik durdu.”

 

“AİLEMİZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”

 

“Sayımız 11 milyon 350 bini aştı. AK Parti’nin büyüyen geniş ailesini her geçen gün daha da güçlendireceğiz. İstanbul teşkilatımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. 105 binin üzerinde üye ile büyük bir kampanyaya imza attılar.

 

Tekirdağ’da bir şehir hastanesini daha milletimizin hizmetine kazandırdık. Sadece salgın döneminde bile hayata geçirdiğimiz şehir hastaneleri ile Avrupa’nın Amerika’nın çok daha ötesinde bir sağlık alt yapısını milletimize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Avrupa’da maske savaşlarının yaşandığı, yaşlıların bakımevlerinin önünde ölüme terkedildiği bir dönemi yaşadık. Peki Türkiye pandemi döneminde nasıl bu kadar başarılı oldu? Hiçbir başarı tesadüf değildir. 18 yıllık büyük bir irade, büyük bir çalışma ve gayret var.”

 

“ŞEHİR HASTANELERİ GURUR KAYNAĞIMIZ”

 

“Eskiden ‘sen SGK’lısın, Bağ-Kur’lusun’ denilerek hastanelere alınmayan milletimiz, bugün gurur duyduğumuz şehir hastanelerinde eşit sağlık hizmeti alıyor. AK Parti’nin bir teşkilat üyesi olmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın.”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi