İstanbul Gündemi

HAKAN BAHÇETEPE’DEN GAZİOSMANPAŞA’YA AİT SAHA TESPİTLERİ

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
7 Eylül 2020 Pazartesi 12:15

Başkan Bahçetepe, pandemi sürecinde ilçe genelinde ekonominin ve sosyal hayatın olumsuz yönde etkilendiğini ve İlçe Belediye yönetiminin yeterli adımları atmadığını belirtti.

 

Başkan Bahçetepe “Gaziosmanpaşa halkı bunları haketmiyor” diyerek tespitlerini dört maddede sıraladı:

 

1. “İBB 2 kez kreş yeri için Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ‘yer önerisinde bulunun’ diye yazı yazdı ama herhangi bir cevap verilmedi. Bu konuyu bu ay Belediye Meclisi’nde sözlü olarak dile getireceğiz.”

 

2. “Gezdiğim pazarlarda ateş ölçer, dezenfektan eksiklikleri hayli fazla. Belediye bu konuda çok duyarsız. Artan vaka artışlarına rağmen neden bir önlem ve denetim almıyorlar?  Bu durum Gaziosmanpaşalılar adına çok üzücü.”

 

3. “Karadeniz Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi pazar yeri yenilenmesi gerçekleşmedi. Burası özellikle akşam saatlerinde çok güvenliksiz bir yer haline dönüştü.”

 

4. “Belediyecilik sadece aydan aya personel maaşı ödemek değildir. Bu kentte yaşayan insanların yaşam standartlarını yükseltecek ve sağlık koşullarını geliştirecek önlemleri almakla zorunludurlar.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi