İstanbul Gündemi

Halil İbrahim Kurşun; ‘Sivas, Şems-İ Sivas-İ’dir Sivas, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’dur’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Kasım 2021 Pazartesi 21:47

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Sivas Tanıtım Günleri etkinliğine katılarak Sivaslı vatandaşlarla buluştu.

Yenikapı Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen programda Sarıyer AK Parti İlçe Başkanlığı temsilen giden İlçe Başkanı Kurşun, çeşit çeşit yöresel ürünlerin tanıtıldığı programda bir konuşma gerçekleştirerek katılımcıları selamladı.

‘SİVAS TARİHİN EN KADİM ŞEHİRLERİNDEN BİR TANESİDİR’

Halil İbrahim Kurşun; “Selçuklunun kalbi, Osmanlının vicdanı ve Cumhuriyetin aklı olan Sivas’ın 12’nci tanıtım günleri münasebetiyle bir aradayız. Ben bu vesileyle buradan tanıtım günlerinin başlamasına vesile olan başta Sivas Plantfor’mu ve konfederasyonumuzun başkanı İsmail Erdem ve arkadaşları olmak üzere bu güzel meydanı bizlere kazandıran dönemin belediye başkanı merhum Kadir Topbaş Beyefendi’ye de şükranlarımı ifade ediyorum. Değerli hemşehrilerim, Sivas tarihin en kadim şehirlerinden bir tanesidir. Doğanşar’ımızda Sivas’ın saklı bir cennetidir. Bu vesileyle Sivasımızın bütün değerlerini rahmetle yad ederken Sivas bir Abdülvehhab Basi’dir diyorum. Sivas, Şems-i Sivas-i’dir. Sivas, Kemaleddin İbnü-l Hümam’dır. Sivas, merhum Muhsin Yazıcıoğlu’dur. Bu vesileyle Sivasımıza bugüne kadar hizmet etmiş tüm devlet büyüklerimize de minnet ve şükranlar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi