İstanbul Gündemi

HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu’ndan o iddialara yanıt! ‘Ali Bilmez ile ilgili iftira furyası başladı’

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bismil Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez ile ilgili ortaya atılan iddialara yanıt verdi.
Player yükleniyor...
Haberler / Politika
12 Ocak 2024 Cuma 16:12

31 Mart yerel seçimleri öncesi HÜDA PAR, Diyarbakır’ın Bismil Belediyesi için Ali Bilmez’i aday gösterdi. Bunun üzerine kamuoyunda Bilmez’in şehit edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan cinayeti davasında Hizbullah üyeliği ile yargılandığı iddiası tartışma konusu olmuştu.

“İFTİRA FURYASI BAŞLADI”

Katıldığı Yeni Akit TV’de iddiaları yalanlayan HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu, “Diyarbakır Bismil ilçesinde Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğimiz Ali Bilmez ile ilgili iftira furyası başladı. Adam öldürmüş, eyleme katılmış, suikaste katılmış... Kanunlar açık. Böyle bir suç işlese siyaset yapamaz. Yargılanmamış bile. Öyle bir şey yok da velev ki yargılandı diyelim. Bu arkadaş 10 yıldır ilçe başkanım. Siyaset yapmasının önünde engel yok. Demek ki beraat etmiş. Siz mahkum olmuş, cezası kesinleşmiş biri için siyaset yapma hakkının engellendiği gerekçesiyle yaygara koparıyorsunuz. Diğer taraftan yargılanmamış, hadi yargılansa bile beraat etmiş birinin aday olma hakkına engel koymaya çalışıyorsunuz” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi