İstanbul Gündemi

İstanbul'un 'Saadet'i boş durmuyor!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
28 Kasım 2022 Pazartesi 10:40

İstanbul‘un en genç ve dinamik siyasetçilerinden Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, oldukça önemli toplantılara katıldı. İlk olarak Anadolu Gençlik Derneği İstanbul İl Divan Toplantısına katılan Yazıcı, ardından da partisinin Kasım ayı İstanbul İl Divan Toplantında yer aldı. 
Yazıcı yaptığı açıklamada, seçimler yaklaşırken hazırlıkları ve çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi. 

'GAYRETLE İKTİDARA YÜRÜYORUZ'
Türkiye‘nin kendilerine ihtiyacı olduğunu dile getiren Yazıcı, 'Kasım ayı İstanbul İl Divan Toplantımızı icra ettik. Seçimlere doğru yaklaşırken İstanbul’da yapacağımız çalışmaları konuştuk. Tüm kadrolarımızla birlikte kapı kapı dolaşarak bütün seçmenimizle bir araya geleceğiz. Hep birlikte gayretle iktidara yürüyoruz. İl Divan Toplantımıza katılım sağlayarak Dış Politikadaki son gelişmelere dair yaptığı değerli sunum dolayısıyla Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Kaya beye teşekkür ediyorum.' dedi.

Başkan Yazıcı, yeryüzündeki problemlerin çatışmalarla değil diyaloğla ancak çözülebileceğini anlatarak, şöyle devam etti:

'Çifte standarda dayanan hiçbir uygulama barışa katkı sağlamaz. Adalet olmazsa olmazımızdır.Uluslararası sistemde üstünlük değil eşitlik söz konusu olmalıdır. Sömürüye dayalı ekonomik düzenler kabul edilemez. Biz adil paylaşım ve işbirliğinden yanayız. Baskı ve tahakkümler yeni huzursuzluklar getirir. Biz tam anlamıyla insan hakları ve özgürlükler istiyoruz. İnsanlığa saadet getirecek yol savaş ile değil barış ile mümkündür. Bu saydığım prensipler Saadet Partimizin varlık gerekçesidir. Yaptığımız siyaseti bu prensipler doğrultusunda İnsanca Yaşam için Adil Bir Düzen için gerçekleştiriyoruz. Seçime az bir süre kaldı, bu süre zarfında İstanbul’da kapı kapı dolaşarak bütün seçmenlerimizle bir araya geleceğimiz çalışma dönemini başlatıyoruz” 

AGD DİVAN TOPLANTISINA KATILDI

Başkan Yazıcı ayrıca, 'Anadolu Gençlik Derneğimizin İstanbul İl Divan Toplantısına katıldık. İstanbul’umuzda yapmış oldukları gençlik çalışmaları sebebiyle AGD Başkanımız Mehmet Yaroğlu başta olmak üzere tüm AGD teşkilatımızı tebrik ediyorum. Rabbim muvaffak eylesin.' diye konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi