İstanbul Gündemi

Kağıthane Belediyesi’nden çok amaçlı otopark!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in seçim öncesi sözünü verdiği Teknolojik Otopark ve Modern Kapalı Pazaryerleri projelerinden bir tanesi olan Gültepe – Telsizler Otoparkı yakın zamanda hizmete açılacak.
Kağıthane Belediyesi’nden çok amaçlı otopark!
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Haziran 2023 Salı 08:52

Yüzlerce metrekare yeşil alanı içinde barındıran projede çocuklar için futbol ve basketbol sahası da bulunuyor. Ayrıca otopark haftanın belirli günleri pazaryeri olarak da kullanılabilecek.

“VATANDAŞLARA KOLAYLIK SAĞLANACAK”

440 araç kapasiteli olarak tasarlanan otopark; Gültepe, Telsizler, Ortabayır ve Harmantepe mahallelerini kapsayacak. Proje de ayrıca açık ve kapalı spor merkezleri de yer alacak. Otoparkın içerisinde bulunan akıllı yönlendirme sistemleri, güvenlik kameraları, hızlı ödeme noktası gibi teknolojik donatılar ile vatandaşlara kolaylık sağlanacak.

“BELİRLİ GÜNLERİNDE PAZARYERİ OLARAK DA KULLANILABİLECEK”

Yakın zamanda otoparkın açılışının gerçekleşeceğini söyleyen Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Teknolojik Otopark ve Modern Kapalı Pazaryerleri projelerimiz ile bölgelerde yaşanan park yeri sorununu ortadan kaldırıyoruz. Ayrıca kapalı otoparklar haftanın belirli günlerinde pazaryeri olarak da kullanılabilecek. Bu sayede açık pazaryerlerinin oluşturduğu sorunları ortadan kaldıracağız. Trafik sıkışıklığı, görüntü ve gürültü kirliliği, kalabalığı önlemiş olacağız” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi