İstanbul Gündemi

Kağıthane Belediyesi'nden depremzede çocuklar için özel etkinlikler

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Nisan 2023 Çarşamba 11:51

Nasredddin Hoca, Keloğlan, Hacivat-Karagöz, İbiş tiplemeleri sergileniyor. Aynı zamanda ramazanın vazgeçilmezi Kukla ve Orta oyunu ile İllüzyon ve Jonglör gösterileri de sahneleniyor. Bayrama kadar devam edecek olan çocuk etkinliklerinin yanı sıra Kâğıthane Belediyesi tarafından bölgede her akşam bin kişilik iftar çadırı kuruluyor. Depremzede vatandaşlar ramazanın manevi havasını iftar çadırında hissediyor.

“100 TIRA VARAN ACİL İHTİYAÇLARI BÖLGEYE ULAŞTIRDIK”

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Kâğıthane Belediyesi olarak düzenlediğimiz yardım seferberliğinde 100 tıra varan acil ihtiyaçları bölgeye ulaştırdık. Bölgenin yeniden imarı için var gücümüzle çalışıyoruz. Konteyner kentlerin altyapı, bakım-onarım çalışmalarını gerçekleştirdik. Bölgenin salgın hastalıklardan korunması için temizlik çalışmalarını üstlendik. Yaralı vatandaşlarımızın hastaneye nakillerini sağlamak üzere ambulanslarımızı ve sağlık ekibimizi görevlendirdik. Kâğıthane Belediyesi, çalışanları ve meclis üyeleri olarak; 'Türkiye Tek Yürek' yardım programına depremzedeler için 10 Milyon TL destekte bulunduk. Deprem bölgesinden Kağıthane'ye gelen vatandaşlarımızla da yakından ilgileniyor; gıda, kıyafet, eşya ve tüm acil ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi