İstanbul Gündemi

Kağıthane yeşile doymuyor!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Kasım 2022 Salı 10:17

İstanbul‘un yeşile, ağaca ve doğaya en çok önem veren ve bu alanda hiç durmadan çalışan belediyelerinin başında Kağıthane Belediyesi geliyor. İlçede her gün çeşitli yerlerde aynı alanda yeşillendirme, ağaçlandırma çalışması yapılıyor. Kağıthanelilerin yeşile, doğaya ve ağaca olan ihtiyacının her zaman karşılanması amaçlanıyor. 

'YEŞİLE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ'

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yeşile ve doğaya büyük önem verdiklerini söyledi. 
Yaptıklarını çalışmalarla bunun anlaşılabileceğini anlatan Öztekin, 'Yeşil, doğa, ağaç... Bunlar bir insanın ihtiyaçları. Çünkü bunlar insana huzur veriyor. İnsan mutlu oluyor. Biz de huzurlu ve mutlu Kağıthaneliler amaçlıyoruz. O yüzden bu çalışmaları yapıyoruz.' dedi. 

'HER GÜN ONLARCA AĞAÇ TOPRAKLA BULUŞUYOR'

Görevde olduğu sürece bu mantıkla çalışacağını aktaran Öztekin, 'Kâğıthanemiz, her gün farklı türde onlarca ağacın toprağa kavuştuğu bir ilçe oldu. Son olarak Şirintepe Mahallesi Gümüşhane Caddemizin, daima yeşil kalan ağaçlarla çehresi değişiyor.' diye konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi