İstanbul Gündemi

Kartal'da 'KURT' Başkan'dan İYİ’lere ‘ATEŞ’ gibi sözler!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
17 Mart 2023 Cuma 19:26

Seçimler yaklaştıkça Kartal siyasetinde tansiyon yükseliyor. İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Yıldırım Ateş, Necmi Avar isimli bir vatandaşın MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye katıldığına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt’tan çok sert tepki geldi. MHP’li Kurt, İYİ Parti’li Ateş için “CHP’li İP Müdürü Kartal siyaseti tarihinden silinecektir” yorumunu yaptı.

BAŞKAN ZÜBEYİR KURT’UN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE:

“İlk eksikliğini geçmişinde MHP ile hiçbir bağı olmamasına rağmen, MHP Kartal şehit ilçe başkanımız Nihat Uygun’un anma programına katılarak, siyasi toyluğuna vererek muhatap almadığımız Kartal’ın İP Müdürü Ateş, toyluğunun üstüne yeni bir nezaketsizlik ekleyerek, Necip Avar isimli şahsın MHP’den istifa ederek partisine üye olduğunu sosyal medyadan paylaşmıştır.”

“KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE SÖZDE ADALET YÜRÜYÜŞÜNDE BOY BOY RESİMLERİ BULUNDUĞU TARAFIMIZCA MALUMUDUR”

“Necmi Avar isimli şahsın MHP Kartal’da hiçbir zaman aktif bir üyeliği olmadığı, parti teşkilat işleri birimimiz tarafından titizlikle irdelenip tarafıma bilgi verilmiştir. İP’in Kartal Müdürü kendi partisi ile dahi bağı olmayan; CHP’nin Kartal’da İP’i dizayn projesinin bir aktörüdür. Mazisinde Kemal Kılıçdaroğlu ile sözde adalet yürüyüşünde boy boy resimleri bulunduğu tarafımızca malumudur.”

“İP KARTAL’DA YAŞADIKLARI AYRIMCILIK VE HAKSIZLIĞA İSYAN EDEREK MHP ÜYESİ OLACAĞINI İYİ İZLEMESİNİ ÖNERİRİM”

“İP’in Kartal Müdürü, partisine katılan şahsın MHP üyeliği olduğunu ispatlamakla ve kamuoyuna bildirmekle mükelleftir. Aksi durumda müfteridir. Kartal’ın İP Müdürü Ateş’e yakın zamanda MHP Kartal’ı sıkça takip etmesini, toplu yapılacak MHP’ye katılım programında kaç tane partilisinin İP Kartal’da yaşadıkları ayrımcılık ve haksızlığa isyan ederek MHP üyesi olacağını İYİ izlemesini öneririm. Bu katılım sonrası içindeki gizli CHP aşkı ve CHP’li yoldaşları ile baş başa çırpınmak kendisi için kaçınılmaz bir son olacaktır. MHP ve Cumhur İttifakı Kartal’da tarih yazacak, bu nöbetçi gizli CHP’li İP Müdürü ise Kartal siyaseti tarihinden silinecektir.”

ZÜBEYİR KURT'UN PAYLAŞIMLARI:

YILDIRIM ATEŞ’İN PAYLAŞIMI:

 

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi