İstanbul Gündemi

Kılıçdaroğlu görüşmelere devam ediyor!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
17 Mart 2023 Cuma 09:56

6'lı masanın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylığını ilan etmesinin ardından, seçim desteği için yaptığı görüşmelerin arasına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde, Milli Yol Partisi ile görüşme sağlayacağını açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu, şimdi ise; Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş ile bir araya geleceğini açıkladı.

ART ARDA GÖRÜŞMELER

6'lı masa Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, arka arkaya seçim görüşmeleri yapmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu, seçim desteği ile ilgili hem Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'la hem de Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır'la görüşeceğini açıkladı. Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce; TİP Genel Başkanı Erkan Baş ve Sol Parti Genel Başkanı Önder İşleyen ile de görüşme sağlamıştı.

HDP GÖRÜŞMESİ ERTELENDİ

HDP ile 18 Mart'ta yapılacak görüşme ile ilgili ise, erteleme kararı alındı. HDP, sosyal medya hesaplarından; “Cumhurbaşkanı adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun partimize yapacağı ziyaret, yoğun çalışma programı nedeniyle daha ileri bir tarihe ertelenmiştir.” dedi.

Naz Aydemir - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi