İstanbul Gündemi

AK Parti'nin Kürt seçmenler için yeni kozu!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
16 Mart 2023 Perşembe 12:27

HÜDA PAR ile ittifak görüşmelerine devam eden AK Parti'den HÜDA PAR ittifakının ardından, Kürt seçmenlere yönelik bir çalışma daha geldi.

MİLLETVEKİLi İSİMLERİNDE YENİ YÜZLER

AK Parti, seçimler ile ilgili yaptığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Yapılan yeni açıklamalar ise, Milletvekili adaylarında yeni yüzlerin olacağı yönünde. Bu kişilerden bir tanesinin ise, HDP'den ayrılarak Ses Partisi'ni kuran Ayhan Bilgen olduğu yönünde.

“HERHANGİ BİR TEKLİF GELMEDİ”

Cumhuriyet'e açıklama yapan Ayhan Bilgen ise, bu iddialara karşı yanıt verdi. Bilgen; “Henüz bir teklif gelmedi” dedi. Bununla beraber, AK Parti'ye kapılarını açık bıraktığına dair mesaj veren Bilgen, bu durumun kamuoyunda tartışılmaya devam ettiğini de belirtti. Bununla beraber, hiçbir ittifaka karşı olmadığını da açıkaldı. Bilgen, sözlerine şöyle devam etti; “Biz taraf değiliz. Hiçbir ittifaka karşı kapılarımızı kapatmadık. Bu nedenle, gelen her teklifi kurullarımızla bir araya gelerek değerlendiririz.” açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi