İstanbul Gündemi

Belediye Başkanları'nın kararına Kılıçdaroğlu engeli!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
17 Mart 2023 Cuma 14:11

Geçtiğimiz günlerde, YSK (Yüksek Seçimi Kurumu) tarafından, milletvekili seçimleri ile ilgili yeni bir açıklama gelmişti. Başvuru sürecinin başlamasının ardından, birçok siyasi partilerdeki görevlerinden istifa ederek; aday olma kararı aldı.

KİMLER İSTİFA ETTİ?

Milletvekili başvuru sürecinin başlamasının ardından ilk istifa, Hatay Valisinden geldi. Hatay Valisi, istifa sürecini başlatmasının ardından hem halktan hem de bazı siyasilerden tepki yağmuruna tutuldu. Hatay Valisi Rahmi Doğan'ın istifa kararının ardından, bir diğer karar da Kızılay'ın İstanbul İl Başkanı Kadem Ekşi'den geldi.

KILIÇDAROĞLU İZİN VERMEDİ

Peş peşe gelen istifa kararlarının ardından, bir başka karar da CHP'den geldi. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ve Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Selim Kesimoğlu'nun da istifa etmek üzere dilekçe verdiği konuşuluyor. Ancak kuliste konuşulan bilgilere göre, Kemal Kılıçdaroğlu bu istifalara müsaade etmedi.

Naz Aydemir - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi