İstanbul Gündemi

Kılıçdaroğlu'ndan Şero'ya söz!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
13 Mart 2023 Pazartesi 10:16

6'lı masnaın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 18 yıl önce CHP genel merkezde doğan ve neredeyse merkezin maskotu haline gelen kedisi Şero ile birlikte bir fotoğraf karesi paylaşıp Şero'ya bazı sözler verdiğini açıkladı. Şero, geçen yıllarda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Ancak tedavisinin bitmesinin ardından, yeniden CHP genel merkeze döndü.

SANA SÖZ LÜKS OLMAYACAK!

Kedi mamalarına yapılan zamlara karşı konuşan ve kedisi Şero'ya söz veren Kemal Kılıçdaroğlu, paylaşımın altında “Bugün Şero'ya söz verdim. İktidar olunca, yaş mamayı lüks olmaktan da çıkaracağım. Herkes alabilecek” açıklamasında bulundu.

ŞERO ‘SOSYAL DEMOKRAT’ BİR KEDİ

18 yıl önce CHP genel merkezde dünyaya gelen kedisi Şero ile ilgili bazı açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, 'Şero 2005 tarihinde CHP genel merkezde dünyaya geldi. Vatandaşlarımız, kendisini sosyal demokrat olarak tanıyor. Bilirsiniz ki kediler bulunduğu yeri çok sahiplenir. Şero uzun yıllardır burada ve CHP genel merkezi en çok sahiplenen kişi.'"

“ŞERO İSTEDİĞİ YERE GİREBİLİR”

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP genel merkezinin sevilen üyesi Şero ile ilgili olan sözlerine şöyle devam etti, “Şero istediği her yerde bulunabilir. Bazen televizyondayken, yayına çıkar. Bazense, biz toplantıdayken yanımıza gelir ve toplantıyı böler. Ona her şey serbesttir. Geniş bir özgürlük alanı olduğu için, istediği yere gider gelir. Bütün dikkatler hep Şero'nun üzerindedir.” dedi.

"ŞERO'YA ÇALIŞMALARIMIZDAN BAHSETTİM"

Şero ile birlikte sosyal medya hesabından verdiği pozları paylaşan Kılıçdaroğlu, “Siz de bilirsiniz ki kediler çok akıllı hayvanlardır. Ne dediğimizi iyi bilirler. Ben de bugün Şero'ya son çalışmalarımızdan bahsettim. Yaş mama fiyatlarının düşeceğine dair de bir söz verdim. Yolda beraber yürüdüğümüz bütün insanları, sokaktaki çiçekleri, böcekleri, hem yaşlıyı hem de genci hep birlikte çok seveceğiz” dedi.

 

Naz Aydemir - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi