İstanbul Gündemi

Küçükçekmece Belediyesi 'Ata'yı andı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
11 Kasım 2022 Cuma 10:41

Törenler, Halkalı Atatürk Anıtında başladı. Burada buluşan protokol ve binlerce kişi saat 09:05’te saygı duruşunda bulundu. 
Törene, Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, Garnizon Komutanı Muhabere Yarbay Hakan Yakın ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ile beraberindeki ilçe protokolü katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından anıta çelenk sunuldu.

ÖĞRENCİLER GÖSTERİ YAPTI

Ardından, Küçükçekmece Kaymakamlığı, Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde, 10 Kasım Atatürk‘ü Anma programı yapıldı. Programda, Atakent Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı barkovizyon ve dinletisi, tiyatro gösterimi ile oratoryo gösterisi beğeni aldı. 
Küçükçekmece Belediyesi tarafından bilime ilgiyi artırmak, öğrencileri teşvik etmek ve desteklemek amacıyla ilçe genelinde düzenlenen ödüllü yarışma “Ata’ya Özlem Konulu Şiir Okuma Yarışması”nın kazananlarına ödülleri verildi. 

ATATÜRK‘ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARLA KONSER

Rumeli Türk Müziği Topluluğu tarafından Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi‘nde ‘’Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar 10 Kasım Atatürk‘ü Anma Konseri‘‘ verildi. Konserde Atatürk‘ün en sevdiği şarkılar seslendirildi.

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi