İstanbul Gündemi

Lider Parlakyıldız ‘Müslüman Türk Milletini sosyal eşitliğe ve refaha ulaştıracağız’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
28 Nisan 2022 Perşembe 11:51

Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar programına; DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, DEVA Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Lider Parlakyıldız, il ve ilçe başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, basın mensupları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Lider Parlakyıldız: “Davetimize icabet ederek gecemizi aydınlattınız”

DEVA Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Lider Parlakyıldız, “Öncelikle hepinize Genel Başkanımız Ali Babacan’ın sevgi, saygı ve selamlarını iletiyorum. Gönül coğrafyamızın kucakladığı Doğu Türkistan’dan Myanmar’a, Gazze’den Kerkük’e kadar tüm dünyada bulunan mazlum ve mağdurları bu mübarek gecede dualarımızla selamlıyoruz. Minareleri süsleyen mahyaların şehri aydınlattığı gibi sizler de davetimize icabet ederek gecemizi aydınlattınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Varlığınızla güzelleşen büyük Kağıthane ailesiyle bu güzide gecede bir arada iftar açmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Bu büyük buluşmada emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Başkan Parlakyıldız’dan paylaşma vurgusu

Paylaşma ve yardımlaşmanın önemine vurgu yapan Parlakyıldız, “Ramazan ayı bu sofrada olduğu gibi farklı fikir ve görüşteki insanları buluşturan, kucaklayan, barış ve kardeşliği barındıran bir hoşgörü iklimidir. Ramazan ayı onurlu yaşamı, eşitliği sosyal adaleti önceleyen, dayanışma, şefkat ve paylaşma kültürüdür. Bu şuur içerisinde ekonomik ve sosyal konjektöre baktığımızda yüce Peygamberimizin ‘komşusu açken tok yatan bizden değildir’ hadisinin bugün ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Paylaşmayı sevdiren inancımız toplum katmanlarımızın her kesiminde kabul görmüş ve yaşanmıştır. Necip Fazıl Kısakürek’in ‘eğer tadını bilirseniz ekmeği paylaşmak, ekmekten daha lezzetlidir’ sözlerinde paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemini vurgulamıştır” ifadelerini kullandı.

“Kağıthaneli komşularımıza bu Ramazan’da da yardımlarımızı ulaştırdık

Kağıthane’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını söyleyen Parlakyıldız, “DEVA Partisi Kağıthane Teşkilatı olarak muhtarlarımız ve kanaat önderlerimizin tespiti, önerisi ve istişaresiyle ihtiyaç sahibi Kağıthaneli komşularımıza bu Ramazan’da da yardımlarımızı ulaştırdık. Bu hayırlı çalışmaya vesile olan başta muhtarlarımız olmak üzere tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hz. Ömer’in ‘dağlara buğdaylar serpin. Müslüman beldelerinde kuşlar aç kaldı demesinler’ sözünü yaşamına rehber kılan Müslüman Türk Milletini sosyal eşitliğe ve refaha hep birlikte ulaştıracağız. Bu milletimizin anasının ak sütü gibi helalidir. Bunun gerçekleşmesi yöneticilerimizin mütevazi kişiliklerinin yanı sıra yönettiği toplumda adalet, hak, hukuk ve insan onuruna önem vermesiyle mümkün olacaktır” dedi.

Erhan Erol: “Kağıthane Teşkilatımızla her zaman gurur duyduk”

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, “İftar programımıza teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Tabi en büyük teşekkürü bu güzel akşam da bizleri bir araya getiren İlçe Başkanımız Lider Parlakyıldız’a ve Kağıthane Teşkilatına etmek istiyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana kendisinin başarılarına ve yaptığı çalışmalara şahitlik ettik. Her zaman Kağıthane Teşkilatımızla gurur duyduk. Allah bundan sonra da mahcup etmesin. Lider Başkanla aynı coğrafyanın insanı olduğumuz için aynı duyguları paylaşıyoruz” şeklinde konuştu.

“Biz vatandaşımız için bu mücadeleyi veriyoruz”

İl Başkanı Erol, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizler Türkiye’de yaşanan birçok yanlışlığa karşı mücadele etmek için, bu ülkenin birlik ve beraberliğini sağlamak için, bu ülkeye hizmet etmek için bir araya gelmiş DEVA ailesiyiz. Çıkmış olduğumuz Kağıthane’nin değerli halkı bizim yanımızda olacaktır. Çünkü biz vatandaşımız için bu mücadeleyi veriyoruz. Genç bir partiyiz ancak her geçen gün daha da büyüyen bir aileyiz. 8 ay önce yaptığımız etkinliklerde vatandaşlarımızı bir araya toplamakta zorlanırken, şimdi ise salonlara sığmıyoruz.29 Nisan Cuma günü Yenikapı’da İl Başkanlığımız tarafından düzenlenecek olan ve Genel Başkanımızın da katılacağı iftar programına hepiniz davetlisiniz.

Allah bu mübarek gecede yaptığınız ibadetleri, ettiğiniz duaları kabul etsin. Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum.”

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi