İstanbul Gündemi

Maltepe’nin DEVA’sına çirkin saldırı

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
3 Nisan 2023 Pazartesi 16:30

Türkiye kritik bir seçime giderken, ülke genelinde zaman zaman ortaya çıkan provokasyon görüntülerine bir yenisi de Maltepe’de eklendi. DEVA Partisi’nin İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adaylarının Maltepe’deki pankartları parçalandı.

“SEÇİMLERDE DEMOKRATİK HAKKIMIZI KULLANARAK MEVCUT İKTİDARI GÖNDERECEĞİZ”

Partilerinin pankartlarına yapılan saldırıya tepki göstermesine rağmen vatandaşlara sağduyu çağrısında bulunan İlçe Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu, “Türkiye siyasetinin yükselen yıldızı DEVA Partisi’nin pankartlarına yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Fakat vatandaşlarımızı sağduyulu olmaya davet ediyorum. Çünkü seçime giderken bu tarz provokasyonlar yaparak ortamı germeye çalışan bazı insanlar olabiliyor. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde demokratik hakkımızı kullanarak mevcut iktidarı göndereceğiz. Türkiye yeniden demokratik, sosyal, hukuk ve farklı düşüncelere saygı duyan bir ülke olacak. Millet İttifakı’nın iktidara geldiği ve güzel günlerin olacağı bir ülkede yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi