İstanbul Gündemi

Milletvekili Nebi Hatipoğlu AK Parti’ye katıldı

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa eden Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, resmen AK Parti'ye katıldı. Hatipoğlu’na parti rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.
Milletvekili Nebi Hatipoğlu AK Parti’ye katıldı
Haberler / Politika
7 Kasım 2023 Salı 17:33

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı öncesi Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu'na parti rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

“AK PARTİ AİLESİNE KATILMIŞ BULUNMAKTAYIM”

Sosyal medya hesabından açıklama yaparak AK Parti'ye katıldığını duyuran Hatipoğlu, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile AK Parti ailesine katılmış bulunmaktayım. Rabbime dua ederim; çıktığım bu yolda beni mahçup etmesin. Milletimize ve çok sevdiğim Eskişehir’ime güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Eskişehir’i merkeze koyan siyasetimi aynen sürdüreceğim ve kentimizin uzun yıllardır kronikleşmiş sorunlarını tek tek çözme kararlılığındayım.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi