İstanbul Gündemi

Ümraniye Meclis Üyesi Murat Daşdemir İYİ Parti’den istifa etti!

Ümraniye Belediye Meclisi İYİ Parti Üyesi Murat Daşdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu.
Ümraniye Meclis Üyesi Murat Daşdemir İYİ Parti’den istifa etti!
Haberler / Politika
7 Kasım 2023 Salı 14:48

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinin ardından istifaların yaşandığı İYİ Parti’de, bu kez bir meclis üyesi partisinden ayrıldığını açıkladı.

AK PARTİ’YE Mİ KATILACAK?

Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Murat Daşdemir için siyasi kulislerde çok çarpıcı iddialar konuşuluyor. Söylentilere göre Daşdemir önümüzdeki süreçte AK Parti’ye katılabilir. İddiaların ne kadar doğru olduğu tartışılırken, Ümraniye siyasetinde sıcak gelişmelerin yaşanabileceği belirtildi.

YAKUP FINDIK’TAN FLAŞ İDDİA!

Ümraniye Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Yakup Fındık, dünkü Meclis toplatısında, İYİ Parti’den istifa eden Meclis Üyesi Murat Daşdemir’in Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’la belediye başkan yardımcılığı konusunda yaptığı anlaşma neticesinde partiden ayrıldığını ve AK Parti’ye geçtiğini savundu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi