İstanbul Gündemi

Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Grubu Ayazağa halkının yüzünü güldürdü!

Sarıyer Ayazağa’da yıllardır çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önünü açacak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Grubu, teknik çalışmaları kısa süre önce tamamlamıştı.
Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Grubu Ayazağa halkının yüzünü güldürdü!
Haberler / Politika
22 Haziran 2023 Perşembe 18:09

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Grup Başkanvekilimiz Tevfik Göksu, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ile birlikte geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili mahalle halkını bilgilendirmişti.

OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Grubu, uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve Ayazağa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarının önüne açacak projede vatandaşların lehine karar çıkmasında büyük pay sahibi oldu. Buna göre, 63 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşümün önünü açacak karar oybirliği ile kabul edildi. İmar planları tamamlanan mahalledeki 85 adet parselin üzerinde hak sahibi olan vatandaşlara satışın yapılmasına, İBB'ye ait olan 23 bin metrekarelik parsel için ise hasılat paylaşımı veya kat karşılığı sözleşme yapılmasına karar verildi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi