İstanbul Gündemi

Moda haftaları için mobil uygulama hayata geçiyor

FashionNetwork.com, en son moda haftalarını ve moda haberlerin gözden kaçmasının önüne geçmek için OS ve Android üzerinden sunulan uygulamasını kullanıma sunuyor.
Moda haftaları için mobil uygulama hayata geçiyor
Haberler / Moda
19 Ocak 2024 Cuma 17:41

Uygulama, en son moda defilelerinin canlı yayını ve fotoğraflarının yanı sıra moda, lüks ve güzellik sektörlerinden haberleri on dilde sunuyor.

EN YENİ ESERLERİNİ ORTAYA KOYUYOR

Ücretsiz ve kayıt gerektirmeyen ve reklam içeriği olmayan bu uygulama, günlük olarak güncellenen ücretsiz bir görsel bankası sunuyor. Uygulama, dünyanın her yerinden 5 bin tasarımcının en yeni eserlerini ortaya koyuyor. Uygulama, podyum gösterilerine ait milyonlarca yüksek çözünürlüklü fotoğrafa kolayca erişmenize olanak sağlayacak: podyumlardan görünüşlerin yanı sıra ayakkabılar, çantalar, mücevherler ve daha fazlası gibi ayrıntılara odaklanan fotoğraflar, sahne arkası fotoğrafları, koleksiyonların resmi görselleri ve etkinliklerin dışında fotoğraflanan en iyi sokak görünümlerini ortaya koyuyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi