İstanbul Gündemi

Victoria Beckham'dan Noel koleksiyonu

Moda tasarımcısı Victoria Beckham, 2023 Noel sezonuna ışıltılı bir koleksiyonla girdi. Beckham'ın yeni yıl koleksiyonunu ünlü modeller Mary Ukech ve Lucy Markovic tanıttı.
Victoria Beckham'dan Noel koleksiyonu
Haberler / Moda
25 Aralık 2023 Pazartesi 12:32

Eski Spice Girls üyesi, bugünün moda ikonu ve tasarımcısı Victoria Beckham, 2023 Noel sezonuna ışıltılı bir koleksiyonla giriyor. Fotoğrafları Claire Rothstein'ın çektiği kampanyada, markanın lüks özünü yansıtan modeller Mary Ukech ve Lucy Markovic yer alıyor.

ÖZEL KESİM BLAZER'LAR DA ÖNE ÇIKIYOR

Çarpıcı elbiselerden sofistike takım elbise stillerine kadar uzanan çeşitlilikte parti kıyafetleri dikkat çekiyor. Koleksiyon, zümrüt yeşili, sitrin sarısı ve mor ametist gibi zengin bir mücevher tonlu renk paletine sahip. Koleksiyonda ikonik siyah parçalar, modası asla geçmeyen zamansız bir zarafet sunarak merkezde yer alıyor. Markanın, kadınsılığı güçlü giyimle birleştirme konusundaki kararlılığının bir göstergesi olan keskin, özel kesim blazer'lar da öne çıkıyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi