İstanbul Gündemi

Muharrem İnce Ümraniyelilerle buluşacak! ‘Türkiye için ‘Memleket’e destek verelim!’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
26 Nisan 2023 Çarşamba 16:40

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri dolayısıyla Türkiye’nin dört bir yanında seçmenle buluşan Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, bu kez Ümraniye’de sahaya inecek.

ÖNCE ZİYARET SONRA MİTİNG

Muharrem İnce saat 16.30’da Alemdağ Caddesi’nin santral bölgesinde bulunan trafiğe kapalı alandan başlayarak vatandaş ve esnaflarla selamlaşacak. İnce, ziyaretlerin ardından saat 17.30’da ise Alemdağ Caddesi’nin çarşı tarafında bulunan ve trafiğe kapalı olan giriş bölümünde miting yapacak.

“TÜM ÜMRANİYELİLERİ DAVET EDİYORUM”

Esnaf ve vatandaş buluşmasına tüm Ümraniye halkını davet eden İlçe Başkanı Murat Türk, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce, Ümraniye halkıyla bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin vatandaşlarımızla hasret gidereceği, kucaklayacağı buluşmaya tüm Ümraniyelileri davet ediyorum. Ne cumhur, ne millet tek yol memleket diyoruz. Daha adaletli, demokratik, refah seviyesi yüksek, gelişmiş bir Türkiye için vatandaşlarımızı ‘Memleket’e destek vermeye çağırıyorum” şeklinde konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi