İstanbul Gündemi

MÜMDER 'Engin Genç ile yola devam' dedi

Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği (MÜMDER) 14. olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Yönetim kurulunda yeni isimlere yer verilen genel kurulda, dernek başkanlığına Engin Genç tekrar seçildi.
MÜMDER 'Engin Genç ile yola devam' dedi
Haberler / STK
12 Haziran 2023 Pazartesi 16:29

Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği (MÜMDER) 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Cağaloğlu Geleneksel Türk Sanatları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen genel kurulda başkan Engin Genç güven tazeledi.

YAPILAN FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Açılış konuşmasını yapan MÜMDER Başkanı Engin Genç yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Derneğin faaliyet alanlarını genişletmekle birlikte çeşitlendirdiklerini anlatan Genç, MÜMDER’in sadece bir mezun derneği gibi çalışmadığını, sosyal konularda hemen her alanda elini taşın altına koyduğunu ifade etti. Çalışmalarını sadece üniversite ve öğrencilerle sınırlandırmanın yeterli olmayacağına vurgu yapan Genç, faaliyetlerin artırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DAVET ETTİ

Derneğin vermiş olduğu eğitim bursları, gerçekleştirilen sosyal faaliyetler ve üye sayısındaki artışa dikkat çeken Genç, gelecek dönemde geçmiştekinden daha fazla çalışacaklarını söyledi. Genç, yaşanan deprem felaketinin ardından MÜMDER’in afet bölgesinde yaptığı çalışmalarla ilgili de bilgi verdi. Başkan Genç ayrıca tüm Marmara Üniversitesi öğrencilerini ve mezunlarını birlikte çalışmaya davet etti. Yıllık faaliyet raporlarının sunumu ve ibrasının ardından tüzük değişiklikleri için de oylama yapıldı. Genel kurulda, yeni yönetim kurulu oy birliği ile kabul gördü. Dilek ve temenni mesajları ile toplantı sona erdi.

MÜMDER KİMDİR, NASIL ÜYE OLUNUR?

Marmara Üniversitesi öğrencileri, mezunları ve akademisyenlere yönelik faaliyet gösteren MÜMDER, halihazırda yaklaşık 250 üniversite öğrencisine burs imkanı sağlıyor. Dernek ayrıca, üniversite öğrencilerinin niteliklerini artırma ve kendilerini geliştirmeleri amacıyla çeşitli eğitim programları ve etkinlikler düzenliyor. Aynı zamanda ‘kamu yararına çalışan dernek’ statüsüne sahip olan MÜMDER, sivil toplum sorumluluğu açısından önemli çalışmalar ortaya koyuyor. Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği’ne Marmara Üniversitesi’nde eğitim alan veya almakta olan herkes üye olabiliyor. Üye olmak isteyenlerin, derneğin web sayfasını ziyaret ederek Üye Talep Formu’nu doldurmaları yeterli.

CUMHURBAŞKANI DA DERNEĞİN ÜYESİ

Marmara Üniversitesi mezunu olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da MÜMDER üyesi. Dernek yönetimi daha önce Cumhurbaşkanı’nı ziyaret ederek mezuniyeti dolayısıyla derneğe üyeliğini gerçekleştirmiş ve fahri başkanlık şilti takdim etmişti.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi